Oslo

Kan jeg betale kontant for toget fra Oslo lufthavn til hovedbanegården?

Kan jeg betale kontant for toget fra Oslo lufthavn til hovedbanegården?

Hvis du vil have den jævnest mulige rejse videre fra Oslo lufthavn, kan du købe billetter på forhånd eller downloade Flytoget-appen. Eller du kan betale kontant eller med kort i billetmaskinen, inden du går gennem portene.

  1. Hvordan køber jeg togbilletter i Oslo Lufthavn?
  2. Hvor meget koster toget fra Oslo lufthavn til centrum?
  3. Har togbilletmaskiner kontanter?
  4. Hvordan køber jeg en togbillet i Norge?
  5. Hvor meget koster taxa fra Oslo lufthavn til byen?
  6. Hvordan kommer jeg fra Oslo lufthavn til togstationen?
  7. Hvordan kommer jeg fra Oslo lufthavn til centrum?
  8. Hvordan kan jeg spise billigt i Oslo?
  9. Kan du sove i Oslo Lufthavn?
  10. Hvad sker der, hvis du kommer på et tog uden billet?
  11. Kan jeg betale kontant for Amtrak?
  12. Er det ulovligt at gå ombord på et tog uden billet?

Hvordan køber jeg togbilletter i Oslo Lufthavn?

Du kan enten købe din billet fra en salgsautomat, der er placeret i bagageanmodningsområdet (et eller andet sted nær udgangen / tolden), eller du kan bare skubbe dit kreditkort (og vælg destination) til kortlæserne, der er placeret lige før rulletrapper der fører dig til platformen.

Hvor meget koster toget fra Oslo lufthavn til centrum?

En enkeltbillet koster NOK 160. Tog kører fra 5.35 til 12.Kl. 35 hvert 10. minut. Den billigste måde at komme til centrum er dog at tage det regionale tog, der forbinder lufthavnen med oslo S (hovedbanegården). Prisen er NOK 82, og rejsen tager ca. 25 minutter.

Har togbilletmaskiner kontanter?

Du kan købe billetter og Oyster-kort online og fra steder i hele London. Mange Tube- og DLR-stationer accepterer ikke kontanter og accepterer kun kortbetalinger på billetmaskiner for at supplere eller købe billetter.

Hvordan køber jeg en togbillet i Norge?

Den nemmeste og ofte billigste måde at booke billetter på er online på Vys hjemmeside eller hos rejseplanlæggeren Entur, der også giver dig rejseforslag til alle former for offentlig transport i Norge. Det er også muligt at købe billetter fra automatiserede maskiner på de fleste hovedstationer, i billetdisker og om bord.

Hvor meget koster taxa fra Oslo lufthavn til byen?

Prisen for en taxatur fra lufthavnen til centrum af Oslo er ca. NOK 800.

Hvordan kommer jeg fra Oslo lufthavn til togstationen?

Det er nemt at komme fra Oslo Lufthavn til byens centrum - og der er mange muligheder: Lufthavnen betjenes af busser, taxaer, lokaltog og eksprestog. Flytogets hurtigtog afgår hvert tiende minut næsten hele dagen, og vores direkte tog tager kun 19 minutter at komme til Oslo Hovedbanegård.

Hvordan kommer jeg fra Oslo lufthavn til centrum?

Flytoget lufthavnens eksprestog afgår fra Oslo S (Oslo Hovedbanegård) hvert 10. eller 20. minut. Varigheden til lufthavnen er 19-22 minutter. Telefon +47 23 15 90 00. Find den rigtige station i den første kolonne.

Hvordan kan jeg spise billigt i Oslo?

Guide til billige spisesteder til Oslo

Kan du sove i Oslo Lufthavn?

At overnatte i lufthavnen

Oslo lufthavn er åben 24 timer i døgnet, så du kan overnatte inde i terminalen uden problemer. Generelt er der meget få passagerer om natten, så dit ophold bliver stille og sikkert. Hvor man kan hvile: Mange spisesteder i terminalen har polstrede bænke.

Hvad sker der, hvis du kommer på et tog uden billet?

Hvis du går ombord på toget uden billet og forsøger at købe en billet eller beder dirigenten om hjælp, er det ikke tyveri af service, da du ikke har til hensigt at bedrage konduktøren. Det værste, de kunne gøre, er at nægte, at du går ombord, bede dig om at forlade eller sparke dig ud ved næste stop.

Kan jeg betale kontant for Amtrak?

Amtrak accepterer kreditkort og betalingskort med et kreditkortlogo. Billetagenter accepterer også kontanter.

Er det ulovligt at gå ombord på et tog uden billet?

Det bryder en jernbaneby, så ja det er teknisk ulovligt. (1) I ethvert område, der ikke er udpeget som et obligatorisk billetområde, må ingen gå ind i et tog med det formål at rejse på jernbanen, medmindre han har en gyldig billet med sig, der berettiger til at rejse.

Pas Har mit spædbarn brug for et amerikansk pas for at flyve til Canada og tilbage?
Har mit spædbarn brug for et amerikansk pas for at flyve til Canada og tilbage?
U.S. og spædbørn fra canadiske statsborgere er ikke forpligtet til at have et pas til rejser til lands eller til søs - selvom de er forpligtet til at ...
Pas Er det muligt at bruge UK / EU-baner som en registreret rejsende første gang du kommer ind i Storbritannien efter ansøgning?
Er det muligt at bruge UK / EU-baner som en registreret rejsende første gang du kommer ind i Storbritannien efter ansøgning?
Hvad er registreret rejsende?Hvordan bliver jeg en registreret rejsende UK?Kan en britisk statsborger nægtes indrejse i Storbritannien?Stempel UK pas ...
Pas Kan en britisk statsborger rejse til et land i Schengen uden pas?
Kan en britisk statsborger rejse til et land i Schengen uden pas?
Som ikke-EU-borger skal du have et pas, og du har muligvis også brug for et Schengen-visum for at rejse til Europa fra Storbritannien. Pas må ikke vær...