Barn

UK besøgendevisum til min søn, der er 1 år - adressen skal være mindst 2 år

UK besøgendevisum til min søn, der er 1 år - adressen skal være mindst 2 år
  1. Hvilke dokumenter har jeg brug for til britisk visum?
  2. Hvor meget kontoudtog, der kræves for britisk visum?
  3. Kan jeg flytte til Storbritannien, hvis mit barn er britisk?
  4. Hvor længe forældre kan blive på besøgendevisum i Storbritannien?
  5. Hvor lang tid tager det at behandle britisk visum?
  6. Hvor lang tid tager det for britisk visum at blive godkendt?
  7. Kan jeg gifte mig i Storbritannien med besøgendevisum?
  8. Hvor mange penge har jeg brug for for at komme ind i Storbritannien?
  9. Er returbillet påkrævet for britisk visum?
  10. Kan du blive deporteret, hvis du har et barn i Storbritannien?
  11. Kan et barn født i Storbritannien deporteres?
  12. Er babyer født i Storbritannien automatisk statsborgere?

Hvilke dokumenter har jeg brug for til britisk visum?

Hvad er de krævede dokumenter til et britisk visum?

Hvor meget kontoudtog, der kræves for britisk visum?

Du skal indsende 6 måneders kontoudtog, der tydeligt viser din månedlige løn og økonomiske forpligtelser. Der må ikke være andre store indskud af kontanter end din løn. De samlede besparelser skal være mindst det dobbelte af dine foreslåede rejseudgifter til Storbritannien.

Kan jeg flytte til Storbritannien, hvis mit barn er britisk?

Et barn med britisk statsborgerskab. Hvis du har et barn, der har britisk statsborgerskab, kan du muligvis ansøge om ret til at blive i Storbritannien under en del af indvandringsreglerne. ... Denne adgang kan enten være som aftalt med den forælder / plejer, som dit barn normalt bor hos, eller adgangen beordret af en familieret i Storbritannien.

Hvor længe forældre kan blive på besøgendevisum i Storbritannien?

Du kan blive i maksimalt 6 måneder ved hvert besøg. Hvis du er under 18 år, når du ansøger, vil dit langvarige standardbesøgsvisum kun være gyldigt i op til 6 måneder, efter du er fyldt 18 år.

Hvor lang tid tager det at behandle britisk visum?

Du skal bemærke, at du kun kan ansøge om dit britiske turistvisum op til 3 måneder før den planlagte dato for rejsen til Storbritannien. De nuværende behandlingstider er omkring 2-3 uger.

Hvor lang tid tager det for britisk visum at blive godkendt?

Du skal normalt få en beslutning om dit visum inden for 8 uger, når du har ansøgt online om at forlænge et UK Ancestry-visum. Når du ansøger, bliver du fortalt, om du kan betale for at få en hurtigere beslutning.

Kan jeg gifte mig i Storbritannien med besøgendevisum?

Du kan: gifte dig eller indgå et civilt partnerskab i Storbritannien inden for 6 måneder efter din ankomst - du skal bruge et sted, der er licenseret til dette formål. passere gennem Storbritannien undervejs (på vej til et andet land)

Hvor mange penge har jeg brug for for at komme ind i Storbritannien?

Du skal erklære kontanter på £ 10.000 eller mere, hvis du medbringer eller tager det mellem Storbritannien og et andet land. Du kan erklære kontanter, du tager mellem Storbritannien og ethvert land online.

Er returbillet påkrævet for britisk visum?

Der er ikke noget lovkrav om at have en returbillet for at komme ind i Storbritannien, uanset om du er visumborger eller ej, men du skal muligvis demonstrere, at du har midlerne og intentionerne til at forlade Storbritannien ved afslutningen af ​​din rejse.

Kan du blive deporteret, hvis du har et barn i Storbritannien?

Kan du blive deporteret, hvis du har et barn i Storbritannien? Ja, du kan udvises, hvis du har et barn i Storbritannien. Hvis dit barn er under 18 år og ikke har deres egen ubegrænsede opholdsret og / eller har boet hos dig, kan de blive deporteret med dig.

Kan et barn født i Storbritannien deporteres?

Desværre er sandheden, at det er muligt for hjemmekontoret at udstede en udvisningsordre mod en forælder, hvis de har et barn i Storbritannien, selvom det barn er britisk. Udfordringen for dem under sådanne omstændigheder er at opbygge en robust sag til appel baseret på et solidt kendskab til Storbritannien og menneskerettighedsloven.

Er babyer født i Storbritannien automatisk statsborgere?

Du er normalt automatisk britisk statsborger, hvis du begge var: født i Storbritannien den 1. januar 1983 eller senere. født, da en af ​​dine forældre var britisk statsborger eller 'bosatte sig' i Storbritannien.

Pas Tomme pas sider krævet for B2 visum til USA
Tomme pas sider krævet for B2 visum til USA
Dit pas eller rejsedokument skal indeholde flere sider. U.S. visa er trykt i et pas eller rejsedokument, ikke som et separat dokument eller kort, hvil...
Pas Indisk pas let vandmærke. Anses dette for beskadiget?
Indisk pas let vandmærke. Anses dette for beskadiget?
Dit pas er ikke "beskadiget uden anerkendelse". Om det betragtes som beskadiget, fremgår ikke klart af dette sted. ... Men hvis pas er blevet beskadig...
Pas Gyldighed for canadisk besøgendevisum med pas, der udløber om 14 måneder
Gyldighed for canadisk besøgendevisum med pas, der udløber om 14 måneder
Kan jeg rejse til Canada med mindre end 6 måneder på pas?Kan jeg rejse til Canada, hvis mit pas udløber om 2 måneder?Hvor længe skal dit pas være gyld...