Metro

Hvilken billet skal jeg rejse med både RER og sporvogn i Paris?

Hvilken billet skal jeg rejse med både RER og sporvogn i Paris?
  1. Kan du bruge T + -billetter på RER?
  2. Er metro- og RER-billetter de samme?
  3. Er Paris Metro-billetter gyldige på RER?
  4. Kan RER-billetter bruges på Metro?
  5. Hvordan køber jeg en RER-billet?
  6. Hvordan bruger du RER?
  7. Hvor meget koster en dagskort til metroen i Paris?
  8. Hvad hedder Paris metrosystem?
  9. Hvor meget koster en uges metrokort i Paris?
  10. Hvad er den billigste måde at rejse rundt i Paris på?
  11. Hvad er den billigste måde at komme rundt i Paris på?
  12. Hvor meget koster et carnet af metrobilletter i Paris?

Kan du bruge T + -billetter på RER?

T + -billetten giver dig mulighed for at rejse med metroen, RER i zone 1, Île-de-France-områdets buslinjer (undtagen Orlybus og Roissybus), sporvogne og Montmartre-kabelbanen.

Er metro- og RER-billetter de samme?

Metro og RER deler de samme stationer, så du behøver ikke at forlade metroen for at overføre til RER. ... Billetter købt med busser er ikke gyldige i metroen, og de koster også mere - 1.90 €. Børn under 10 år får 50% rabat på alle billetter, og børn 3 år eller derunder kører gratis.

Er Paris Metro-billetter gyldige på RER?

Paris Metro-billetter er gyldige til rejser med Paris-transport / transit inklusive: ... Paris RER-tog (inden for zone 1) sporvogne. RATP Paris bybus.

Kan RER-billetter bruges på Metro?

Ovenstående transitpas er gyldige til rejser ikke kun på RER-tog, men også i Paris Metro- og Paris-busser, sporvogne & Transilien tog inden for den billetzone, du har købt.

Hvordan køber jeg en RER-billet?

Du kan købe RER-billetter fra billetvinduer og billetautomater (Billetterie Ile-de-France) på enhver metrostation i Paris, på store togstationer (såsom Gare de Lyon, Gare du Nord), på RER-togstationer og Transilien-togstationer (forstæder tog til destinationer som Versailles & Fontainebleau).

Hvordan bruger du RER?

Kørsel med RER-tog

Hold billetten med dig, da du har brug for den for at afslutte gennem drejeknapperne på din destination. At bruge et Paris-Visite-kort er ligesom at bruge en papbillet: Indsæt den lille "kupon" af plast eller billet, der følger med dit pas, i drejestilen, hent den og opbevar den med dig.

Hvor meget koster en dagskort til metroen i Paris?

Flerdages Paris Metro-billetter

Zoner1 dag5-dages
1-3 Central Paris6 €.00€ 19.15
1-5 Paris + CDG / ORY€ 12.60€ 32.90

Hvad hedder Paris metrosystem?

Paris Metro (Metro de Paris) er et metrostationssystem til hurtig transit, der betjener hovedstaden Paris inden for Île-de-France.

Hvor meget koster en uges metrokort i Paris?

Navigo-kortet repræsenterer god valuta for pengene - HVIS du bruger mindst en hel uge i Paris. Det er et kort, der giver dig mulighed for at rejse i alle zoner for kun € 22.80 plus prisen på selve kortet (5 €).

Hvad er den billigste måde at rejse rundt i Paris på?

Komme rundt

Hvad er den billigste måde at komme rundt i Paris på?

Velib er den billigste, men især mest effektive måde at komme rundt i Paris på. Du betaler et gebyr på 1,70 EUR for en dagskort eller 8 EUR for en uges billet. I løbet af gyldigheden af ​​denne billet kan du bruge en hvilken som helst cykel fra velib-netværket. Fangsten til virkelig at rejse billigt er at skifte cykel hvert 30. minut.

Hvor meget koster et carnet af metrobilletter i Paris?

En enkelt metrobillet koster € 1.90 og kan bruges til en rejse inklusive alle forbindelser. Hvide farvede billetter kan købes enkeltvis eller i en bog på 10 (“carnet”) til € 16, i billetkontorerne eller maskinerne i metrostationer og også i nogle tobaksforretninger.

Pas Har jeg brug for et pas for at vende tilbage fra Canada?
Har jeg brug for et pas for at vende tilbage fra Canada?
Et pas (eller NEXUS-kort) kræves for at krydse grænsen med fly. Dette gælder, hvis din rejse inkluderer en flyvning mellem en canadisk og amerikansk l...
Pas Gyldigheden af ​​det libanesiske pas til indrejse i Tyrkiet
Gyldigheden af ​​det libanesiske pas til indrejse i Tyrkiet
Du rådes venligst til at have et rejsedokument / pas gyldigt i mindst 6 måneder fra datoen for din ankomst til Tyrkiet.Kan jeg rejse til Tyrkiet med p...
Pas overfør visum til nyt pas
overfør visum til nyt pas
Hvordan overfører jeg mit visum til mit nye pas?Hvad sker der med mit visum, når jeg får et nyt pas?Kan du overføre amerikansk visum til nyt pas?Hvor ...