Partner

Kan det at have en anden kone påvirke min australske visumbehandling / ophold?

Kan det at have en anden kone påvirke min australske visumbehandling / ophold?
  1. Kan jeg bringe min anden kone til Australien?
  2. Kan jeg blive i Australien, mens mit partnervisum behandles?
  3. Hvordan vil skilsmisse eller separation påvirke min indvandringsstatus i Australien?
  4. Hvad sker der med mit visum, hvis jeg bliver skilt i Australien?
  5. Hvor mange partnervisum, der nægtes Australien?
  6. Hvad er straffen for bigami i Australien?
  7. Hvor meget koster et partnervisum i Australien 2020?
  8. Er det svært at få et partnervisum i Australien?
  9. Kan et permanent partnervisum annulleres i Australien?
  10. Kan jeg ansøge om partnervisum, hvis jeg stadig er gift, og jeg ikke kan få skilsmisse?
  11. Kan jeg miste min status som fastboende, hvis jeg bliver skilt?
  12. Kan jeg ansøge om statsborgerskab, hvis jeg er gift men adskilt?

Kan jeg bringe min anden kone til Australien?

For at være berettiget til et partnervisum skal du være gift med eller i et de facto-forhold (almindelig lov) med en australsk statsborger eller permanent opholdssted. Indbyrdes afhængige eller partnere af samme køn er også berettigede. Under Partnervisumet skal din partner sponsorere dig i en periode på 2 år.

Kan jeg blive i Australien, mens mit partnervisum behandles?

Kan jeg rejse til Australien, mens min partnervisumansøgning behandles? Du kan ansøge om andre visa, mens din partnervisumansøgning behandles. Dette vurderes ud fra kriterierne for den visumunderklasse og påvirker ikke vurderingen af ​​din partnervisumansøgning.

Hvordan vil skilsmisse eller separation påvirke min indvandringsstatus i Australien?

En ansøgning om statsborgerskab fra en fastboende er ikke afhængig af, om ansøgeren har en ægtefælle, der har australsk statsborgerskab, eller status for deres forhold til den person. ... Du kan blive adskilt og stadig betragtes som "ægtefæller", men hvis du skiller dig, vil du ikke længere være ægtefælle.

Hvad sker der med mit visum, hvis jeg bliver skilt i Australien?

Hvis du og din eks har delt forældreansvar, er du muligvis berettiget til at blive i Australien. Så hvis du kom til Australien på et midlertidigt eller potentielt ægteskabsvisum, og du har haft børn sammen, kan du muligvis være berettiget til at blive efter en pause.

Hvor mange partnervisum, der nægtes Australien?

Omkring 39% af partnervisum både onshore og offshore blev afvist i 2016-2017, og 2017-2018 blev omkring 42% partnervisum nægtet. Administrative Appeals Tribunal (AAT) bekræftede 21% af de beslutninger, de traf om at nægte partnervisum både onshore og offshore i perioden juli 2019 til december 2019.

Hvad er straffen for bigami i Australien?

Det er en kriminel handling at gifte sig med en person, mens han allerede er gift. Den maksimale straf for bigami er fem års fængsel.

Hvor meget koster et partnervisum i Australien 2020?

Hvor meget koster et partnervisum i 2020? Ifølge webstedet for Institut for Indre Anliggender er den aktuelle pris på partnervisumet på AUD 7.715 (dette er kun aktuelt på tidspunktet for offentliggørelsen).

Er det svært at få et partnervisum i Australien?

Med næsten $ 7.000 er australske partnerskabsvisum blandt de dyreste i verden. ... ”Det er ikke kun ansøgningsgebyret, du skal også indregne i sundhedsundersøgelser, politikontrol i Australien og alle lande, du har boet i mere end 12 måneder i de sidste 10 år - hvilket undertiden kan være vanskeligt.

Kan et permanent partnervisum annulleres i Australien?

Svaret på dette spørgsmål er simpelthen ja. Al slags visa inklusive permanente visa kan annulleres af Immigration and Border protection (DIBP). ... Alle indvandrere til Australien skal forstå de omstændigheder, hvorunder et visum kan annulleres, og konsekvenserne af en sådan annullering.

Kan jeg ansøge om partnervisum, hvis jeg stadig er gift, og jeg ikke kan få skilsmisse?

Hvis du endnu ikke er skilt, eller hvis den ene part eller begge parter i ansøgningen om partnervisum ikke har fået deres skilsmisse afsluttet, kan der være grunde til, at du stadig kan ansøge om partnervisumet, men dette ville være af 'de facto' grunde.

Kan jeg miste min status som fastboende, hvis jeg bliver skilt?

En skilsmisse kan gøre det sværere at blive fast bosiddende, men det er stadig muligt. ... Hvis du allerede har et grønt kort og er fast bosiddende på tidspunktet for skilsmissen, bør skilsmissen ikke ændre din status. Skilsmissen kan dog tvinge dig til at vente længere på at ansøge om naturalisering.

Kan jeg ansøge om statsborgerskab, hvis jeg er gift men adskilt?

Som hovedregel behøver du ikke være fysisk sammen med din kone på indgivelsestidspunktet for at blive en statsborger i De Forenede Stater. Men baseret på hvad du har skrevet, kan adskillelse fra din ægtefælle have en negativ indvirkning på din ansøgning på dette tidspunkt.

Pas Vfs-forsendelsesetiket blev ikke modtaget [lukket]
Vfs-forsendelsesetiket blev ikke modtaget [lukket]
Hvor længe er VFS-forsendelsesetiket gyldigt?Hvordan får jeg mit pas tilbage fra VFS?Hvordan sender jeg manglende filer til VFS?Hvor lang tid tager VF...
Pas Indenlandske rejser i USA uden pas
Indenlandske rejser i USA uden pas
Den gode nyhed er, at amerikanske borgere ikke har brug for et pas for at flyve indenrigs. Du skal dog altid have et pas for at flyve internationalt. ...
Pas UK pas udløb
UK pas udløb
Hvor længe er mit pas gyldigt? Hvis dit pas blev udstedt, da du var 16 år eller ældre, er dit pas gyldigt i 10 år. Hvis dit pas blev udstedt, da du va...