Gifte

Kan jeg gifte mig med ikke-EU i Storbritannien som EU-borger? [lukket]

Kan jeg gifte mig med ikke-EU i Storbritannien som EU-borger? [lukket]
  1. Kan en ikke-EU-borger blive gift i Storbritannien?
  2. Kan jeg bringe min kæreste til Storbritannien efter Brexit?
  3. Kan jeg medbringe min ægtefælle til EU efter Brexit?
  4. Er du lovligt gift i Storbritannien, hvis du gifter dig i udlandet?
  5. Kan 2 udlændinge gifte sig i Storbritannien?
  6. Kan jeg bringe min ugifte partner til Storbritannien?
  7. Kan jeg gifte mig med en EU-borger efter Brexit?
  8. Kan jeg gifte mig i Storbritannien med besøgendevisum?
  9. Kan jeg gifte mig med min albanske kæreste i Storbritannien?
  10. Kan jeg blive i Storbritannien, hvis jeg føder i Storbritannien?
  11. Kan jeg medbringe min EU-kone til Storbritannien?
  12. Kan jeg bo i Storbritannien, hvis jeg er gift med en britisk statsborger?

Kan en ikke-EU-borger blive gift i Storbritannien?

Hvis du eller din partner er uden for Storbritannien

Du skal ansøge om visum for at blive gift eller indgå et civilt partnerskab i Storbritannien, hvis du ikke er britisk eller irsk statsborger. har ikke ubegrænset tilladelse til at blive i Storbritannien.

Kan jeg bringe min kæreste til Storbritannien efter Brexit?

Din partner kan ikke ansøge om familievisum, hvis du kom til Storbritannien efter 31. december 2020 og ansøgte om EU-afviklingsordningen som familiemedlem. Hvis du er i denne situation, skal du vente, indtil du har fået status som afgjort, før din partner kan ansøge om familievisum. ... Din partner kan ansøge uden for Storbritannien.

Kan jeg medbringe min ægtefælle til EU efter Brexit?

Hvis du er EU-, EØS- eller schweizisk statsborger, der bor i Storbritannien, kan nogle af din familie også ansøge om at komme og bo i Storbritannien. De kan ansøge om forudbestemt eller afviklet status fra EU-afviklingsordningen, hvis begge dele: du ankom til Storbritannien inden 31. december 2020.

Er du lovligt gift i Storbritannien, hvis du gifter dig i udlandet?

Generelt set, hvis du følger de juridiske krav til et gyldigt ægteskab i det land, hvor du gifter dig, vil din ægteskabskontrakt blive betragtet som gyldig i Storbritannien. ... Et udenlandsk ægteskab behøver ikke at være, og det kan heller ikke registreres i Storbritannien.

Kan 2 udlændinge gifte sig i Storbritannien?

Hvis du vil gifte dig i Storbritannien, og både du og din partner er uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Schweiz, skal du ansøge om et ægteskabsbesøgsvisum. ... Hvis din partner er britisk statsborger, og du vil bosætte dig her, skal du ansøge om en familie med et afregnet visum.

Kan jeg bringe min ugifte partner til Storbritannien?

For at ansøge som partner skal du og din partner begge være fyldt 18 år. Din partner skal også enten være britisk eller irsk statsborger. ... være fra EU, Schweiz, Norge, Island eller Liechtenstein og har status som forudbestemt - de skal være begyndt at bo i Storbritannien inden 1. januar 2021.

Kan jeg gifte mig med en EU-borger efter Brexit?

Hvis du gifter dig med en EU-borger, kan du blive i Storbritannien, men du skal begge ansøge under EU-afviklingsordningen om tilladelse til det efter Brexit.

Kan jeg gifte mig i Storbritannien med besøgendevisum?

Du kan: gifte dig eller indgå et civilt partnerskab i Storbritannien inden for 6 måneder efter din ankomst - du skal bruge et sted, der er licenseret til dette formål. passere gennem Storbritannien undervejs (på vej til et andet land)

Kan jeg gifte mig med min albanske kæreste i Storbritannien?

Ad: Spørgsmål om ægteskabsvisum til min albanske kæreste

Du er forpligtet til at gifte dig inden for de 60 måneder og derefter ansøge i Storbritannien om et ægtefælles visum på FLR (M), opfylde alle kravene igen. Din kæreste har ikke tilladelse til at arbejde på det indledende 6 måneders visum.

Kan jeg blive i Storbritannien, hvis jeg føder i Storbritannien?

At blive født i Storbritannien gør ikke automatisk en baby til en britisk statsborger. ... Barnet skal have en forælder med britisk statsborgerskab eller bosat status i Storbritannien for at være britisk. Hvis din baby ikke er britisk statsborger, kan de forblive i Storbritannien uden at indgive en ansøgning om indvandring.

Kan jeg medbringe min EU-kone til Storbritannien?

En EU-statsborger kan bringe deres ægtefælle eller partner til Storbritannien på en seks måneders EØS-familietilladelse indtil 31. december 2020.

Kan jeg bo i Storbritannien, hvis jeg er gift med en britisk statsborger?

En ægtefælle, der har giftet sig med en britisk statsborger (eller er i et borgerligt partnerskab) kan ansøge om britisk statsborgerskab, hvis de er mindst 18 år gamle og har boet i Storbritannien i mindst tre år, inden de indgav ansøgningen. ... De skal også have ubestemt frihed til at blive i Storbritannien som beskrevet ovenfor.

Pas Visa-stempel beskadiget i revet pas?
Visa-stempel beskadiget i revet pas?
Med det beskadigede visumstempel og pas er der en god mulighed for, at du nægtes boarding. Du skal ansøge om erstatningspas. ID-siderne er normale er ...
Pas Hvor lang tid tager det at forny et irakisk pas fra den amerikanske irakiske ambassade?
Hvor lang tid tager det at forny et irakisk pas fra den amerikanske irakiske ambassade?
Hvor lang tid tager den amerikanske ambassade at returnere pas?Hvor lang tid tager det at få pas tilbage efter amerikansk visuminterview?Hvor lang tid...
Pas Rådgivning om beskadiget indisk pas [duplikat]
Rådgivning om beskadiget indisk pas [duplikat]
Hvordan udsteder jeg et beskadiget pas igen?Hvad skal jeg gøre, hvis mit indiske pas er beskadiget?Har jeg brug for en kontrasignatur til et beskadige...