Afgift

M6 betalingsafgift [lukket]

M6 betalingsafgift [lukket]
  1. Kan du forudbetale M6 Toll?
  2. Hvad sker der, hvis du ikke har penge til et vejafgift UK?
  3. Er M6 gratis i øjeblikket?
  4. Hvor meget koster M6 i dag?
  5. Skal handicappede chauffører betale M6-gebyret?
  6. Hvordan ved jeg, om jeg skal betale M6-vejafgift?
  7. Hvem ejer M6 Toll?
  8. Hvad er den længste motorvej i Storbritannien?
  9. Hvordan annullerer jeg min M6-afgiftskode?
  10. Hvor starter M6 Toll?
  11. Hvordan betaler du vejafgifter i Storbritannien?

Kan du forudbetale M6 Toll?

Der er tre betalingsmuligheder: M6toll TAG (elektronisk forudbetalingsmetode). Kort (kredit- og betalingskort eller brændstofkort). Kontaktløst kort accepteret, tryk bare på & gå.

Hvad sker der, hvis du ikke har penge til et vejafgift UK?

Hvis du ikke betaler i tide, får du en meddelelse om bøder (PCN) og bøder på £ 160. Hvis du betaler bøden inden for 14 dage, reduceres den til £ 80, men den stiger til £ 280, hvis du ikke betaler inden for 28 dage.

Er M6 gratis i øjeblikket?

M6toll er en fritflydende rute i og omkring Birmingham, som du kan stole på, uanset om du kører langdistance eller går ind til hjertet af midtlandet omkring Cannock, Burntwood, Walsall, Tamworth, Lichfield og Sutton Coldfield.

Hvor meget koster M6 i dag?

Gebyret for at bruge M6-vejvejen er steget med op til 30p pr. Rejse. Fra fredag ​​den 4. december vandrer operatørerne peak-times hverdagsafgift for dem, der sidder ved rattet i personbiler, til £ 6.90 - en stigning på 20p - og weekendture hopper fra £ 5.60 til £ 5.90.

Skal handicappede chauffører betale M6-gebyret?

M6 Afgift. På forhånd: Mobility Exemption Pass tillader kun fri passage af det nominerede køretøj på M6 Toll. Hvis du tror, ​​du kan være berettiget til et mobilitetsfritagelseskort, skal du ansøge om Midland Expressway Limited som intet andet bevis for et handicap (e.g. Blue Badge) kan accepteres.

Hvordan ved jeg, om jeg skal betale M6-vejafgift?

Hvis du er usikker på den pris, du kan forvente at betale på M6toll, bedes du ringe til vores kundeserviceteam på 0330 660 0790 (man-fre 8.30-17. Der er tre betalingsmuligheder: M6toll TAG (elektronisk forudbetalingsmetode).

Hvem ejer M6 Toll?

I juni 2006 blev beslutningen om ikke at forhøje vejafgifterne nedbragt til skuffende trafikniveauer og førte til en reduktion af værdien for ejeren. I 2010 blev MIG opdelt i to, og M6 Toll styres nu af Macquarie Atlas Roads. Vejen blev udbudt til salg i 2016 og blev solgt til IFM Investors i juni 2017.

Hvad er den længste motorvej i Storbritannien?

På 231 miles (370 km) er M6 Storbritanniens længste motorvej. Det løber fra Catthorpe (kryds 19 på M1) til den skotske grænse. M62 er den højeste motorvej i Storbritannien.

Hvordan annullerer jeg min M6-afgiftskode?

TILBAGEHOLDELSE AF DIG FRA KONTRAKTEN

For at trække din ansøgning tilbage skal du underrette MEL skriftligt på MEL-adressen. Hvis du er en ny kunde, og du har modtaget koden, før du trækker din ansøgning tilbage, skal du sende den tilbage til MEL-adressen på egen regning og risiko.

Hvor starter M6 Toll?

M6toll kører i 27 miles fra M6 (Junction 3a) / M42 (Junction 9) og gennem Midlands og genforenes M6 ved Junction 11a (nær Cannock).

Hvordan betaler du vejafgifter i Storbritannien?

På travle steder kan vejafgifter betales med kreditkort eller brændstofkort, på mindre broer accepteres kun mønter. Der er ingen bompenge på steder med Free Flow-vejafgift, og vejafgifter skal betales yderligere. Betalingsmuligheder er angivet på segmentets online præsentation under linkene på kortet.

Pas Kan britiske indbyggere fra støtteberettigede lande bruge ePassport-porte i Storbritannien?
Kan britiske indbyggere fra støtteberettigede lande bruge ePassport-porte i Storbritannien?
Kvalificerede rejsende fra 7 lande uden for EU kan nu bruge ePassport-porte til at komme ind i Storbritannien hurtigt og sikkert, når der foretages æn...
Pas Skal jeg fysisk maile mit pas med henblik på britisk visum?
Skal jeg fysisk maile mit pas med henblik på britisk visum?
Alle ansøgninger skal indeholde dit nuværende pas med mindst en tom visumside på begge sider. Hvis din ansøgning er sendt uden pas, afvises ansøgninge...
Pas Er et britisk visum udstedt til en person eller et pas? [duplikere]
Er et britisk visum udstedt til en person eller et pas? [duplikere]
Hvem er mit pas udstedt af UK?Kan britisk visum overføres til nyt pas?Er britisk visum stemplet på pas?Er et visum det samme som et pas?Hvordan kan je...