Osaka

Hvad er den billigste måde at komme fra Kansai International Airport til centrum af Osaka efter kl. 22.00?

Hvad er den billigste måde at komme fra Kansai International Airport til centrum af Osaka efter kl. 22.00?
  1. Hvor meget koster det fra Kansai lufthavn til Osaka?
  2. Hvor meget koster en taxa fra Osaka lufthavn til byen?
  3. Hvordan kommer jeg fra Kansai lufthavn til Osaka Station?
  4. Hvor langt er Kansai International Airport fra Osaka?
  5. Er ITM eller Kix tættere på Osaka?
  6. Hvor mange dage skal du tilbringe i Osaka?
  7. Har Osaka Uber?
  8. Er der greb i Osaka?
  9. Hvor dyre er taxaer i Osaka?
  10. Er Osaka slot et besøg værd?
  11. Er Kansai lufthavn stadig ved at synke?
  12. Hvor mange lufthavne er der i Osaka Japan?

Hvor meget koster det fra Kansai lufthavn til Osaka?

Hurtigtog forbinder lufthavnen med Tennoji Station (50 minutter, 1080 yen) og Osaka Station (70 minutter, 1210 yen). "Rap: t" -begrænsede eksprestog tager cirka 35 minutter og koster 1450 yen (alt reserveret) fra Kansai Lufthavn til Namba Station, mens eksprestog tager den samme tur på cirka 45 minutter og i 930 yen.

Hvor meget koster en taxa fra Osaka lufthavn til byen?

Omtrentlige tidspunkter og priser til større destinationer.

BestemmelsesstedCa. Billetpris
Itami lufthavnOsaka lufthavn20.070 yen
Central Osaka byNamba* Standardprisen vist nedenfor gælder
Umeda* Standardprisen vist nedenfor gælder
Standardprisen vist nedenfor gælder20.280 yen

Hvordan kommer jeg fra Kansai lufthavn til Osaka Station?

Haruka Express afgår fra Kansai lufthavn hvert 30. minut og stopper ved Tennoji og Shin-Osaka stationer. Det er den hurtigste måde at tage rejsen på. Rejsende kan bruge deres JR-pas til at køre på Haruka Express, eller billetter koster enten 2000 yen for Tennoji eller 3000 yen for Shin-Osaka (for passagerer uden pas).

Hvor langt er Kansai International Airport fra Osaka?

Kansai International Airport ligger 50 km fra centrum af Osaka by. Det er let tilgængeligt ad vej, jernbane og højhastighedsfærge.

Er ITM eller Kix tættere på Osaka?

Kansai lufthavn ligger 45 km syd for byen Osaka, beliggende på en menneskeskabt ø, specialbygget til lufthavnen. Itami lufthavn er meget tættere på byens centrum, kun 20 km nord.

Hvor mange dage skal du tilbringe i Osaka?

3 dage i Osaka er det anbefalede opholdstid. Det giver dig fleksibiliteten til at beslutte, hvornår og hvor du skal hen. Uanset om det tager en dagstur til Nara Deer Park eller tilbringer en eftermiddag med at slappe af i den verdensberømte Spa World, har du tid nok til at dække de ting, du skal se det Osaka.

Har Osaka Uber?

Fuldfør dine planer i dag ved at reservere en tur med Uber i Osaka. Anmod om en tur op til 30 dage i forvejen, når som helst og på enhver dag i året.

Er der greb i Osaka?

Denne app er tilgængelig i Tokyo, Kanagawa, Saitama, Osaka, Kyoto, Shiga og Hyogo præfekturerne (nogle områder er ekskluderet). For yderligere oplysninger, se venligst den officielle hjemmeside (japansk). ... I appen skal du vælge din afhentningsplacering og destination på kortet.

Hvor dyre er taxaer i Osaka?

Basisprisen for en lille taxa i Osaka er 660 yen for de første 2 kilometer og derefter yderligere 80 yen for hver 296 meter.

Er Osaka slot et besøg værd?

Slottet er et must see, men at gå ind er ikke adgangsgebyret værd. Osaka Castle ligger i en dejlig park i Osaka. Det er en rigtig smuk bygning og placering og et besøg værd. ... Jeg vil anbefale at besøge parken og nyde udsigten over slottet, men ikke bruge penge på at komme ind i slottet.

Er Kansai lufthavn stadig ved at synke?

Kansai Lufthavn ligger på en menneskeskabt ø, en sjældenhed i andre lande. Lufthavnen er gradvist sunket, siden den åbnede i 1994.

Hvor mange lufthavne er der i Osaka Japan?

Med fly. Der er to lufthavne i Osaka: 1) Den internationale lufthavn Osaka (Itami), der ligger ca. 10 km nord for Osaka, som IKKE længere er til internationale flyvninger. Navnet blev efterladt uændret efter den nye lufthavn Kansai International Airport (KIX) åbnede i 1994, men det håndterer kun indenrigsflyvninger nu.

Pas Dobbelt statsborgerskab med pas udløbet
Dobbelt statsborgerskab med pas udløbet
Kan jeg bruge et udløbet pas som bevis for statsborgerskab for at få et nyt pas?Hvordan fornyer jeg mit pas med dobbelt statsborgerskab?Kan en amerika...
Pas Amerikansk konsulat holder mit pas i lang tid til visumbehandling? [lukket]
Amerikansk konsulat holder mit pas i lang tid til visumbehandling? [lukket]
Hvor længe kan det amerikanske konsulat have mit pas?Opbevarer de dit pas, når de ansøger om visum?Hvor lang tid tager den amerikanske ambassade at re...
Pas Canadisk eTA på forskellige pas
Canadisk eTA på forskellige pas
Hvis du har mere end et statsborgerskab i et land, der er berettiget til at ansøge om en eTA, skal du beslutte, hvilket pas du vil bruge til dit besøg...