Tier

Vil dette være et problem med mit britiske Tier 5 ungdomsmobilitetsvisum? [duplikere]

Vil dette være et problem med mit britiske Tier 5 ungdomsmobilitetsvisum? [duplikere]
  1. Kan du få et Tier 5 ungdoms mobilitetsvisum to gange?
  2. Hvor længe kan jeg blive i Storbritannien, efter at mit Tier 5 ungdoms mobilitetsvisum udløber?
  3. Hvor lang tid tager det at få et Tier 5 Youth Mobility Visa?
  4. Kan jeg komme ind i Storbritannien, før mit Tier 5-visum starter?
  5. Kan jeg forlænge mit Tier 5-visum?
  6. Kan jeg blive gift med et Tier 5-visum?
  7. Kan jeg blive i Storbritannien i mere end 6 måneder?
  8. Hvor længe kan jeg blive i Storbritannien, efter at mit Tier 4-visum udløber?
  9. Kan du blive deporteret, hvis du har et barn i Storbritannien?
  10. Kan du arbejde i niveau 5?
  11. Kan jeg ansøge om Tier 5 fra Storbritannien?
  12. Hvor meget koster et Tier 5-visum?

Kan du få et Tier 5 ungdoms mobilitetsvisum to gange?

Så længe du aldrig kom ind i Storbritannien ved hjælp af dit Tier 5 Youth Mobility Visa, så kan du! Du bliver nødt til at gennemgå hele processen igen og betale alle gebyrene igen, men forudsat at du stadig er kvalificeret, kan du ansøge om en anden.

Hvor længe kan jeg blive i Storbritannien, efter at mit Tier 5 ungdoms mobilitetsvisum udløber?

At blive i Storbritannien, når dit Tier 5-visum udløber. Tier 5 Youth Mobility Scheme-visum er gyldigt i to år og kan ikke forlænges. Vi har medtaget de mest almindelige visummuligheder nedenfor, hvis du ønsker at forblive i Storbritannien, når dit Tier 5-visum er udløbet.

Hvor lang tid tager det at få et Tier 5 Youth Mobility Visa?

Vigtig information, du skal vide, før du ansøger om det britiske Tier 5 Youth Mobility Visa. Visumbehandlingstid: Cirka en måned fra den dato, hvor du indsender din ansøgning personligt.

Kan jeg komme ind i Storbritannien, før mit Tier 5-visum starter?

Kan jeg komme ind i Storbritannien, før mit visum starter? Hvis du skal ind i Storbritannien inden dit visum starter (indgangsdatoen trykt på din vignet), skal du sikre dig, at du kommer ind som turist. Du skal derefter afrejse som turist og genindrejse Storbritannien på dit visum (på eller efter startdatoen for vignetindgangen).

Kan jeg forlænge mit Tier 5-visum?

Du kan forlænge dit visum for det korteste: op til 12 måneder. tiden på dit sponsoratbevis plus 14 dage. den nødvendige tid til at forlænge dit ophold til maksimalt 24 måneder.

Kan jeg blive gift med et Tier 5-visum?

Hvis du i øjeblikket er i Storbritannien på et kortvarigt Tier 5-arbejdsvisum, kan du muligvis skifte til et ægtefællevisum, hvis du er gift eller indgået et civilt partnerskab med en person, der er bosat i Storbritannien eller en britisk statsborger.

Kan jeg blive i Storbritannien i mere end 6 måneder?

Du kan normalt blive i Storbritannien i op til 6 måneder (£ 95 gebyr). Du kan muligvis blive i længere tid, hvis: ... du er akademiker og opfylder kvalifikationskravene - du, din ægtefælle eller partner og dine børn kan muligvis blive i op til 12 måneder (£ 190 gebyr)

Hvor længe kan jeg blive i Storbritannien, efter at mit Tier 4-visum udløber?

En succesrig ansøger vil være i Storbritannien i en periode på fem år og fire måneder, hvis du ansøger udefra og fem år, hvis du ansøger indefra Storbritannien.

Kan du blive deporteret, hvis du har et barn i Storbritannien?

Ja, du kan udvises, hvis du har et barn i Storbritannien. Hvis dit barn er under 18 år og ikke har deres egen ubegrænsede opholdsret og / eller har boet hos dig, kan de blive deporteret med dig.

Kan du arbejde i niveau 5?

Du vil være i stand til at arbejde i de fleste job og studere med et akademisk godkendelsesplancertifikat, der er nødvendigt for nogle kurser. Du er også i stand til at være selvstændig og starte en virksomhed, så længe dine lokaler er lejet, er dit udstyr ikke mere end £ 5.000 værd, og du har ingen ansatte.

Kan jeg ansøge om Tier 5 fra Storbritannien?

For at ansøge om Tier 5 Youth Mobility-visum skal du have 1890 £ på din personlige bankkonto. Du kan ikke skifte til denne visakategori fra Storbritannien - du skal indgive ansøgningen fra udlandet. Du kan dog ikke ansøge om denne ordning, hvis du allerede har haft et Working Holidaymaker-visum til Storbritannien.

Hvor meget koster et Tier 5-visum?

Det koster £ 244 at anvende. Du bliver også nødt til at betale sundhedsafgiften som en del af din ansøgning. Kontroller, hvor meget du skal betale, før du ansøger.

Pas Rejser til Italien fra USA med italiensk pas nær udløb
Rejser til Italien fra USA med italiensk pas nær udløb
Kan jeg rejse til Italien, hvis mit pas udløber om 2 måneder?Kan jeg rejse til Italien, hvis mit pas udløber om 6 måneder?Hvor mange måneder har du br...
Pas Amerikansk statsborger, der flyver til Frankrig i dag, og mit pas udløber om mindre end 2 måneder
Amerikansk statsborger, der flyver til Frankrig i dag, og mit pas udløber om mindre end 2 måneder
Kan jeg rejse til Frankrig, hvis mit pas udløber om 1 måned?Kan du rejse internationalt, hvis dit pas udløber om 2 måneder?Kan jeg rejse til Paris, hv...
Pas Hvem er berettiget til automatiseret paskontrol?
Hvem er berettiget til automatiseret paskontrol?
Automated Passport Control (APC) er en U.S. Customs and Border Protection (CBP) -program, der strømliner indgangsprocessen for U.S. borgere, U.S. lovl...